Velký dík hrdinům z první linie - tříkrálový koncert pro sestřičky i terénní pracovníky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 18.1.2021

Lékaři, sestřičky, hasiči, policisté i sociální pracovníci – ti všichni si zaslouží naše poděkování za svou obětavou práci, která je v současné nelehké době o to důležitější a potřebnější. Jako projev díků a vděčnosti všem bezejmenným hrdinům, kteří v tomto čase denně nasazují své životy v boji proti koronaviru, pořádá statutární město Olomouc společně s Arcibiskupstvím olomouckým ve čtvrtek 21. ledna speciální koncert souboru Camerata Classica. Sledovat ho můžete samozřejmě on-line.

Na streamovaném „Tříkrálovém koncertě pro Hrdiny z první linie“ zazní skladby z autorské dílny Johanna Sebastiana Bacha, W.A. Mozarta, Henryho Purcella, Jiřího Antonína Bendy či Antonia Vivaldiho v podání souboru Camerata Classica a sopranistky Markéty Israel –Večeřové.

Ve čtvrtek 21. ledna od 18:00 hodin se můžete k jeho sledování přidat na http://bit.ly/trikralovy-koncert

Hrdinům z první linie v rámci koncertu poděkují také Mons. Antonín Basler, pomocný biskup olomoucký, náměstkyně primátora Markéta Záleská, ředitel Fakultní nemocnice v Olomouci Roman Havlík, ředitel Vojenské nemocnice Martin Svoboda a ředitel Arcidiecézní charity Olomouc Václav Keprt.

Na programu:

J.S.Bach: Air
J. Pachelbel: Kánon
W.A.Mozart: Malá noční hudba 1. věta
H.Purcell: Abdelazer výběr
W.A.Mozart: Ave verum corpus ( úprava pro smyčcové kvarteto )
Jiří Antonín Benda: "Vo solcando un mar crudele" ze sbírky italských árií
Antonio Vivaldi: "In furore iustissimae irae", árie ze stejnojmenné kantáty, RV 626

Účinkují:

Camerata Classica

Vít Mužík: housle
Vladislav Kvapil: housle
Gabriel Pavlík: viola
Marián Pavlík: violoncello
Marek Čermák j.h.: cemballo

Markéta Israel -Večeřová: soprán

Koncertem provází: Vladimír Hrabal

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy generic atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg price</a> buy lipitor online cheap