Autobus s PSH a Prago Union už parkuje v Olomouci!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 14.10.2014

AKTUALIZOVÁNO - Rapový a hiphopový nářez čeká centrum Olomouce. Už nyní na Horním náměstí v Olomouci parkuje speciálně upravený autobus Karosa, na jehož střeše vyrostla pro dnešní večer obří stage. Na ní vystoupí legendární kapely Prago Union, PSH  a také DJ Friky z Trouble Team. Akce začíná v 18 hodin. Speciální, v tuzemsku vyrobený autobus má za sebou už řadu parádních vystoupení během celé letní festivalové sezony, hostil například věhlasnou kapelu N.O.H.A. 

A protože je srdce Hané plné pártychtivých lidí, nesmí po koncertu chybět velkolepá afterparty, kterou poskytnou oblíbené prostory S Cube. Za gramce se postaví Dj Friky (Trouble Team) který před pár dny získal broznovou medaili na mistrovství světa DMC. Dále se o párty postarají speciální hosté, možná zahraje i Orion (PSH).

Po celý večer se v klubu budou vyskytovat všichni členové legendárních PSH. Budete mít tedy možnost se vyfotit, dojít si pro podpis a nebo jentak pokecat. Pro prvních 200 návštěvníků slibují organizátoři poukazy na drink za speciální cenu. Vstup na koncert i na afterparty je ZDARMA!! Startuje se v 22,00, ale otevřeno bude v Esku již od 21,30.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

lipitor 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg pills</a> lipitor cost