Prago Union a PSH: Planeta Praha pozdravila planetu Olomouc

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 15.10.2014

Co bude až nebude rap? Tím se legendární pražští DJs zatím určitě trápit nemusí. Kšiltovky, mikiny s kapucí, teplákovky, tedy vesměs "krutý hadry", sem tam nějaké ty dredy, vůně různých tabáků... takové bylo ve středu večer Horní náměstí v Olomouci. Narvané fanoušky slavných hiphopových ikon PSH a Prago Union.

Zahájení závěrečného koncertu turné Red Bull Tour Bus obstaral DJ Friky, po nějakých čtyřiceti minutách na stage přímo na střeše speciálně vytuněné retro Karosy naskočil Kato a zbytek Prago Union. Hodinový příděl nekompromisní muziky vyladil náměstí do elektrizující atmosféry. K tomu perfektní světelná show! Po přestávce, nutné k přestavbě scény, naskočili zbožňovaní PSH. "Planeta Praha zdraví planetu Olomouc," volal z pódia Vladimir 518. Peneři strýčka Homeboye řádili bez chviličky oddychu bezmála do půl desáté, a náměstí díky jejich výkonu nejen zářilo, ale doslova tančilo. Po několika přídavcích se skončilo, ovšem jen proto, aby se mohli účastníci přesunout na afterparty, která ještě v tuto chvíli probíhá v prostorách S Cube.

A na závěr tedy znovu otázka ze skladby PSH: Co bude až nebude rap? Prostě bude jinej rap... :)

Fotogalerie: 
Autor: 
(jak)

Komentáře

atorvastatin 20mg ca <a href="https://lipiws.top/">order lipitor sale</a> generic atorvastatin 20mg