Divadlo na Šantovce: Sklep s Besídkou, Vladivojna či Jan Kačer

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 22.10.2014

Těžko se dá odolat některým bodům listopadového programu Divadla na Šantovce. V programu divadla jsou jako obvykle pohádky například z produkce olomoucké Tramtarie, doplní je například soubory Buchty a loutky či Divadlo Maléry. Vedle představení určených zejména pro děti ovšem najde divák také doslova perly, připravené pro dospělé. ¨

Koncert úžasné autorky filmové hudby Vladivojny La Chia, Talk show Davida Hrbka se slavným Janem Kačerem a především legendární představení Besídka v podání neméně legendárního pražského Divadla Sklep! Do nejmladšího divadelního prostoru v Olomouci se tedy v listopadu rozhodně vyplatí zajít.

 

NE, 2.11. 14:00 a 16:00, Divadlo Tramtarie Olomouc, O PRAČLOVÍČKOVI,

Báječný výlet do světa dinosaurů, dinosauřic, ptakoještěrů a ptakoještěrek. Pořádně veselé vyprávění o prehistorických dobrodružstvích.

PO, 3.11. 19:00, FDA, NÁVŠTĚVY U PANA GREENA

Legrační a dojímající příběh lásky a odpouštění. Matěj Hádek a Stanislav Zindulka zjišťují, jak jedna náhoda může spojit dva zdánlivě odlišné světy a svázat je poutem velkého přátelství. Předplatitelská skupina A.

ČT 6.11. 19:00, Divadlo Háta, BYT NA INZERÁT

Ztřeštěná francouzská komedie o tom, že někdy nestačí jen podat si inzerát a přijít na správnou adresu. V hlavních rolích: Martin Zounar, Adéla Gondíková, Ivana Andrlová ad. Předplatitelská skupina C.

NE 9.11., 14:00 a 16:00, Divadýlko z pytlíčku, JAK NA OBRA

Dva jsou silnější než jeden a tak si dvojčata Honza a Honza troufnou na obra! Úsměvná komediální pohádka s písničkami a velkými loutkami, kde Honzové zachraňují princeznu. Po představení v 16 hodin je pro děti připravena hudební dílnička.

PO, 10.11., 19:00, JAN KAČER V TALKSHOW DAVIDA HRBKA,

Jan Kačer, slavný režisér a herec a jedna z nejvýznamnějších tváří českého filmového a divadelního světa 20.století hostem Davida Hrbka.

NE, 16.11., 14:00, LiStOVáNí Lukáše Hejlíka, KOMISAŘ VRŤAPKA

Napínavý detektivní příběh, ve kterém komisař Vrťapka rozplétá nitky zločinu v samém srdci ZOO. Je záhadné zmizení slona Marlona nešťastná náhoda, nebo zlý úmysl? Další pokračování z cyklu LiStOVáNí pro děti.

NE, 16.11., 16:00, Divadlo Maléry, SNĚHOVÁ KRÁLOVNA

Slavná divadelní pohádka Divadla MALÉhRY na motivy ještě slavnější litetrární pohádky H. Ch. Andersena. Příběh Gerdy a Kaje vyprávěný tak, jak ho vidí tři uklizečky - Barbora Seidlová a Daniela a Nikola Zbytovské.

ST, 19.11., 19:00, LiStOVáNí Lukáše Hejlíka, MÉ DĚTSTVÍ V SOCIALISMU (soubor povídek více než 60ti osobností)

U příležitosti 25. výročí Listopadu 1989 desítky známých osobností  připravily mozaiku příběhů, emocí a vzpomínek na svá dětská léta v období socialismu. LiStOVáNí se vzpomínkou na dobu, kterou zažila stále ještě naprostá většina z nás.

ČT, 20.11, 19:00, VLADIVOJNA LA CHIA a ANNA POLÍVKOVÁ

Koncert vyhledávané skladatelky filmové a divadelní hudby, která je hudební kritikou označovaná jako "český Sting". Vzácným hostem večera bude ANNA POLÍVKOVÁ.

NE, 23.11., 14:00 a 16:00, Buchty a loutky, NEPOSLUŠNÁ KŮZLÁTKA

Ach, ta neposlušná kůzlátka! Zlobí a vyvádějí, až je sežere vlk. Ale hodná maminka koza je dokáže vysvobodit z vlčího břicha, neposluchy milované...  Po představení v 16:00 je pro děti připravena divadelní dílnička.

ČT, 27.11., 19:00, Divadlo SKLEP, BESÍDKA

Legendární představení legendárního divadla. Besídka Divadla Sklep je revuální smršť, shrnující to nejlepší z dvacetiletí tohoto jedinečného kolektivu lidí. Hrají: David Vávra, Milan Šteindler, Jiří Fero Burda ad.

NE, 30.11., 14:00 a 16:00, Divadlo Tramtarie, ZAPEKLITÁ POHÁDKA

Co se stane když Mikuláš a Anděl zapomenou malou čertici v třináctém patře u Němečků? Napínavá mikulášská pohádka. Po představení v 16:00 Mikulášská dílnička a malování na obličej.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 80mg online <a href="https://lipiws.top/">cost lipitor 40mg</a> lipitor 20mg over the counter