Archivní letecké snímky k vidění přímo na olomouckém letišti!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 29.10.2014

Stylové prostředí Air Baru na letišti v Neředíně bude zítra v podvečer hostit setkání příznivců létání i olomoucké historie. Historik Jiří Prokeš a občanské sdružení Aviatik-cs zde uspořádají promítání unikátních leteckých fotografií Olomouce a okolí z 20. let minulého století. Jedná se v podstatě o tečku za výstavou části těchto fotografií, která byla od června k vidění ve Fortu č. XIII na Nové Ulici.

"Vybrány mám fotografie, na které mě něčím zaujaly, třeba netradičním detailem," říká Jiří Prokeš. Při promítání tak budou představeny fotografie, které na výstavě k vidění nebyly. Hosté budou moci poznávat dosti zásadní rozdíly mezi stavem Olomouce před skoro devíti desítkami let a nyní, a také hádat, jaké místo ten který snímek zachycuje.

Setkání začíná ve čtvrtek 30. října v 17 hodin v Air Baru na letišti Olomouc - Neředín.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy lipitor 10mg for sale <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg without prescription</a> purchase lipitor online cheap