Cimbál, Jethro Tull nebo taneční párty

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 27.12.2014

Na výlet spojený s krásnou hudbou se můžete vydat z Olomouce dnes odpoledne. Na Svatém Kopečku se totiž v podvečer odehraje koncert. A není to jediná dnešní kulturní a společenská nabídka v Olomouci.

Matice svatokopecká pořádá ve spolupráci s občanským sdružením Folklorum ve svatokopecké bazilice v sobotu v 17 hodin vánoční koncert Cimbálové muziky a Souboru lidových písní a tanců Valašský vojvoda a Hanáckého mužského sboru Rovina. V programu zazní tradiční vánoční koledy, lidové sborové zpěvy, cimbálová muzika a písně z Lašska, Valašska a Hané.

Pokud preferujete něco jiného než zrovna lidovou cimbálovku, zkuste si vyrazit v osm večer do klubu Bounty Rock Café. Koncert tam odehraje Cimrmanovo torzo, svérázná bigbítová kapela, která má ve svém repertoáru řadu písní od legendárních Jethro Tull. Ve stejnou hodinu začíná párty Sound Direction v podniku Stage Bar na ulici 1. máje. Diskotéku s DJ Koplíkem nabízí od osmi hodin také osvědčená Varna.

Otevřeno je také ve svátečně vyzdobené Zoologické zahradě (do 16 hodin), v Muzeu umění a Arcidiecézním muzeu (do 18 hodin) či ve Vlastivědném muzeu (do 17 hodin). 

Fotogalerie: 

Komentáře

atorvastatin 10mg brand <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin pills</a> order atorvastatin online