Lesmír si hraje s nevšedním designem všední reality. Zve k tomu veřejnost

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 2.2.2015

Chybí vám v uměleckém světě Olomouce něco nového, dosud neobjeveného? Zkuste využít nabídky mladé olomoucké umělecké skupiny Lesmír! Tato intermediální umělecká skupina totiž zve veřejnost na soubornou výstavu designu reality nazvanou Kids of 90´s. Vernisáž se odehraje 3.února v 18,30 v Galerii Šantovka v prostoru ART Studia.
V hlavní roli představených aktivit je nevšední úhel pohledu na všední realitu. Jednou z hlavních cest k cíli jsou nástroje digitálního světa. Samotná výstava a doprovodné aktivity budou dále pokračovat v průběhu celého měsíce a to vždy od 9 do 21 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na kolekci Fine Artu, toho nejlepšího z pokladnice malovaných obrazů z hlubokého Lesmíru, digitální obrazy, Ultimate a Optimal T-shirt collection, SmartArt, Skate Blades Art z dílny skupiny. Vše bude možné prozkoumat do hloubky v RGB tunelu či s pomocí Crystal Reactoru. Připraveny jsou také koncerty Alfonze Mergella a dalších, různorodé workshopy, příval dobrých zpráv v podobě Daily Dreameru a ještě mnohem víc.

"Celý projekt bude probíhat živě, s Vámi a s námi před Vámi, budete se moci sami zapojit, sledovat veškerou tvorbu, a dozvědět se cokoli si budete přát. Očekáváme vás!" vzkazují umělci na facebookovém profilu. Není důvod jim nevěřit... 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

order lipitor 20mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">how to buy lipitor</a> order atorvastatin 20mg