Dnes nejlépe do divadla či do kina

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 8.2.2015

Co dělat v neděli 8. února? S ohledem na nepříliš příjemné počasí je ideální volba divadlo, kino nebo třeba výstava. Samozřejmě je ale i dnes možné vyrazit do přírody nebo třeba do zoo na Svatý Kopeček.

Pro děti je připravena tradiční pohádková neděle v Divadle na Šantovce. Tentokrát zde Divadýlko Kuba sehraje pohádku Honza Nebojsa. Skoro hodinové představení začíná v 16,00.

Moravské divadlo dnes od 19 hodin zve na autorskou komedii Michaely Doleželové a Romana Vencla Najdeme se na Ztracené. Ve stejnou dobu, jen o kousek dál v Redutě, je na programu další komedie, a to dílo britského autora R. Cooneyho Do ložnice vstupujte jednotlivě. Dle recenze jde o komedii založenou na slovním humoru a překvapivé pointě.  

A na závěr jedna pozvánka do kina. Máte-li pocit, že je naše skutečnost příliš nudná a poklidná, dopřejte si dvě hodiny nefalšovaného napětí, úzkosti i strachu. Film E.A.Poe: Podivný experiment je skutečně povedeným thrillerem, v němž se představí mimo jiné skvělí herci Ben Kingsley a Michael Caine. Atmosféra stranou civilizace ležícího ústavu pro choromyslné z konce 19. století, kde se navíc zpřevrátily role mezi lékaři a pacienty, je jedinečná... Film hraje Kino Metropol od 20 hodin.

Zajímavé výstavy dnes nabízí Vlastivědné muzeum i Muzeum umění. Ve Vlastivědném muzeu má návšěvník jednu z posledních možností shlédnout zajímavou velkou expozici, věnovanou první světové válce. Muzeum umění má lákadel celou řadu - výstavy Victora Vasarelyho, Jiřího Šalamouna, Ivana Theimera, jedinečnou prezentaci českých symbolistů či třeba pokladů premonstrátského kláštera na Strahově. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)