Jak chutná a voní káva v černobílé? Neobvyklá výstava v kině

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 11.2.2015

Výsledky zajímavého komerčně-uměleckého projektu uvidí od zítřka návštěvníci olomouckého multikina CineStar. Potěší především příznivce klasické černobílé fotografie. A nepochybně také všechny ty, kdo holdují dobré kávě. 

Společnost NESCAFÉ  Dolce Gusto a uznávaný módní fotograf Goran Tačevski představují výstavu černobílých fotografií. Od 12. února budou v multikině vystaveny nejkreativnější fotografie účastníků Espressivní fotosoutěže NESCAFÉ  Dolce Gusto. Ve stejný den zároveň startuje na facebookovém profilu NESCAFÉ  Dolce Gusto pokračování soutěže s názvem „Espressivní odhalení“. Soutěž potrvá až do 30. března 2015.  Více informací na www.espressivni-odhaleni.cz.

Ojedinělý projekt s názvem Espressivní fotosoutěž je založen na  spojení černobílé fotografie a oblíbeného espressa. Autoři osmi vítězných fotografií, které vybíral Goran Tačevski, blogerky A Cup of Style a další porotci, obdrží věcné ceny od výrobce kávy, ale také se mohou těšit na setkání s Goranem Tačevskim v jeho fotografickém ateliéru. Zájemci se nyní mohou podívat na vítězné snímky autorů Pavly Pokorné Světlíkové, Marka Jarkovského, Zdeňka Kintra, Miroslav Čížka, Jana Veselého, Karla Hyťhy, Kristýny Slavíkové a Petry Navrátilové. 

 „Ojedinělý projekt NESCAFÉ Dolce Gusto byl pro mne velkou výzvou a potěšením již od samého počátku. To jsem však ještě neměl tušení, jaké krásné fotky budou lidé do soutěže zasílat. Kvalita a umělecká hodnota zaslaných fotografií mne opravdu překvapily. Závěrečný výběr těch nejkreativnějších fotek tak nebyl snadný. Děkuji tímto nejen všem autorům vítězných fotek, ale i všem ostatním soutěžícím, kteří se projektu zúčastnili. Pevně věřím, že takto kreativních konceptů bude v České republice i na Slovensku neustále přibývat,“ říká o soutěži fotograf Tačevski.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)