Accept a Unisonic! Metalový zájezd z Olomouce do Banské Bystrice

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 17.3.2015

Svátek všech fanoušků klasického heavy metalu a power metalu se odehraje 28.května v banskobystrickém amfiteátru. Vystoupí zde německé kapely Accept a Unisonic. Redakce internetového časopisu Rock-Metal Paradise se rozhodla pro fanoušky z Olomoucka zorganizovat zájezd.

Kapelu Accept není třeba představovat, tuhle legendu zná každý příznivec tvrdé rockové muziky. Hity Metal Heart, Balls to the Wall či Fast as a Shark, které ovlivnily další vývoj metalu i spoustu kapel, mluví za vše. Michael Kiske a Kai Hansen z Helloween a Gamma Ray jsou zase zárukou kvality dalšího účastníka metalového svátku, ambiciózního projektu Unisonic. Kapacita banskobystrického amfiteátru je 9000 míst k sezení a zhruba 3000 míst na stání a co je podstatné, z každého místa v areálu je dobře vidět na pódium.

Pořadatel zájezdu získal od organizátorů koncertu vstupenky akční předprodejní cenu 22 EUR (650,- Kč). Celková cena zájezdu, zahrnující dopravu a vstupenku, je 1200 Kč. TOURBUS vyráží 28. května cca ve 12 hodin ze Šternberka, nastoupit lze pak cestou v Olomouci, Přerově, Zlíně a Uherském Hradišti. Nástupní časy budou upřesněny. S návratem se počítá pozdě v noci či nad ránem.

Přihlásit se lze prostřednitvím přihlášky na stránkách telefonicky na čísle 725 393 006.

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)