Do kina Metropol za Danem Bártou!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 18.3.2015

Do kina na hudební zážitek. Tenhle program může naplnit i váš čtvrteční večer, pokud se vydáte do olomouckého kina Metropol. Tentokrát se totiž nebude promítat, ale poslouchat. V Metropolu vystoupí jeden z nejlepších a nejoriginálnějších tuzemnských zpěváků Dan Bárta s kapelou Illustratosphere

Dost možná nejlepší český zpěvák současnosti představí během vystoupení průřez celou tvorbou, zahraje novinky z aktuálního úspěšného alba Maratonika, ale i starší kousky v nových úpravách. Dan Bárta je jedním z mála mužských jazzových vokalistů v Evropě s vynikající technikou zpěvu a originálním repertoárem. Spolu se sestavou prvotřídních hudebníků - Filip Jelínek - klávesy, aranžmá, Robert Balzar - kontrabas a basa, Míra Chyška – kytara a Jiří Slavíček - bicí, předvedou famózní hudební zážitek, který okouzlí i nejnáročnější publikum!

České hudební publikum zná Bártu v několika podobách. Tou první býval rocker v kapele Alice, s níž vloni odehrál výjimečný koncert na Bounty Rock Café Open. Druhou polohou, která trvá dodnes, je role v legendární funky kapele J.A.R. Leckdo jej pamatuje z působení v Sexy Dancers, kde se stejně jako v J.A.R. setkal s Romanem Holým. Dan Bárta v poloze Illustratosphere nabízí jinou, ne-rockovou, spíše jazzovou a niternější podobu. Přijďte si jej poslechnout...do kina. 

Foto: facebookový profil Illustratosphere

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)