Sloni, velbloudi, klaun a dobré skutky. Cirkus Berousek je tu!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 20.3.2015

Na plochu kousek od Šantovky před pár dny dorazil Cirkus Berousek. Kromě krásných a šikovných zvářat, odvážných akrobatů a dalších cirkusových kousků se k tomu váže i další dobrá zpráva - připraveno je představení pro rodiny s nemocnými dětmi, s dětmi s postižením a pro děti z dětských domovů.

Národní cirkus Originál Berousek najdete od neděle 15. 3. na multifunkční ploše u Galerie Šantovka. Nejprve dorazily kamiony s technikou a zvěřinec, tento týden vbylo vztyčeno i tradiční lákavé šapitó. Představení pro veřejnost začala ve středu 18. března. Během pobytu cirkusu u Galerie Šantovka jsou v plánu křty zvířat, procházky zvířat a artistů v obchodní galerii a soutěže o vstupenky na cirkusové představení. Cirkus bude v Olomouci až do 12. dubna, otebřeno je denně kromě pondělí.  

Společnost pro ranou péči získala 800 lístků zdarma od Galerie Šantovka v Olomouci na představení Národního cirkusu Originál Berousek pro rodiny, které vychovávají děti s postižením v Olomouckém kraji. Lístků je mnoho, proto obdarovaní na představení přizvali i děti z Dětské kliniky, dětských domovů, stacionářů, dětských center, klienty Trendu vozíčkářů, ale i dobrovolníky, kteří pracují s handicapovanými dětmi a mládeží. Představení, které se uskuteční 26. března od 14 hodin pouze pro ně, připravuje Galerie Šantovka ve spolupráci se Střediskem rané péče v Olomouci. "Mám velkou radost, že Galerie Šantovka podporuje v regionu rodiny, které potřebují pomoc v péči o dítě těžce nemocné, nebo postižené," říká Pavla Matyášová, předsedkyně Společnosti pro ranou péči. "Pokud se chcete také přidat a pomáhat, neváhejte nás kontaktovat." 

Společnost pro ranou péči má webové stránky www.ranapece.cz

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

order lipitor 40mg online <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg cheap</a> buy atorvastatin generic