Mikuláš s čertem, andělem a dárečky pojedou speciální tramvají

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 27.11.2018

Speciální mikulášskou jízdu a navíc i posílení tramvajových a autobusových spojů na adventní víkendy avizuje Dopravní podnik města Olomouce. 

Oblíbená tradiční jízda tramvají s Mikulášem, andělem a čertem se odehraje v sobotu 8. prosince. Vůz pojede po nestandardní okružní lince od občasné zastávky v Sokolské ulici přes centrum k nádraží a dále přes třídu Kosmonautů a tržnici opět zpátky do centra, vyjíždět bude podle zvláštního jízdního řádu (v příloze). V tramvaji bude na děti čekat klasická trojice Mikuláš, čert a anděl a s nimi i driobné dárečky. Jízda touto mikulášskou tramvají je bezplatná! 

Z důvodu zvýšené poptávky po přepravě v předvánočním období bude o víkendech 1. – 2. prosince, 8. – 9. prosince 15. – 16. prosince a 22. - 23. prosince posílen nebo prodloužen provoz vybraných tramvajových a autobusových linek.

Během adventních víkendů dojde k posílení tramvajových linek číslo 2 a 4, na které budou nasazeny spřažené soupravy. V autobusovém provozu budou nasazeny na linku číslo 16 kloubové autobusy. Z důvodu rozšířené otevírací doby HM Globus bude, od 20. prosince do 23. prosince, prodloužen provoz na lince č. 27 zavedením spojů s odjezdy ve 22:01 a 22:31 od Tržnice.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

oral lipitor 80mg <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin 10mg</a> buy atorvastatin 10mg generic