Tomáš Rosický, Radek Štěpánek a další sportovní hvězdy na Čajkárně v Olomouci

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 14.12.2018

Nevšední zážitek v podobně atraktivního setkání s výjimečnými sportovními osobnostmi České republiky čekal na více než pět stovek žáků základních škol z Olomouce i blízkého regionu. Sportovní hvězdy zavítaly do olomoucké Čajkarény.

Sportovní hala s nadšením přivítala fotbalisty Tomáše Rosického a Miroslava Baránka, tenistu Radka Štěpánka a Jiřího Veselého, volejbalistku Helenu Horkou a basketbalistu Lukáše Palyzu. „Věřím, že setkání s vrcholovými sportovci a atraktivní soutěže pod jejich patronací jsou v atmosféře blížících se svátků jedním z nejkrásnějších vánočních dárků,“ řekl olomoucký primátor Mirek Žbánek, který přišel mladé sportovce osobně podpořit.

Pod patronací sportovních hvězd soutěžilo celkem šest desetičlenných družstev žáků z 2 až 4 tříd základních škol. Akce měla kromě sportovní motivace dětí i charitativní účel. Jedno z družstev totiž reprezentovaly děti z dětských domovů z Olomouce, Přerova, Prostějova a Plumlova.

Foto: TK plus a MMOL

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)