Miss OK 2019 má první semifinalistky! Krásné dívky okouzlily hosty castingu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 21.1.2019

O semifinalistkách Miss OK 2019 Olomouckého kraje je rozhodnuto! Na castingu se předvedly uchazečky, z nichž vzešla desítka semifinalistek 6. ročníku Miss OK pro Olomoucký kraj. Je mezi nimi budoucí celková vítězka Miss OK 2019?

První casting Miss OK 2019 se konal v sobotu 19. ledna v OC Olomouc CITY. Na dívky čekala odborná porota, ve které zasedli například kadeřník Vít Urbánek z Institutu zdraví a krásy Olomouc, Lucie Hartmannová z Rádia Haná, loňské finalistky a vítězky Miss OK Nelly Urbánková, Barbora Skývová, Tereza Bagarová, vítězky Miss OK 2018 v Jihomoravském kraji Denisa Štulíková a Lucie Kubešová a samozřejmě ředitel soutěže Roman Štěpánek.

Castingem provázel a dívky povzbuzoval moderátor Frekvence 1 a Auto Moto Revue Petr Šimek. Všechny dívky nejprve postupně předstoupily před porotu a představily sebe i školu, na které studují. Poté následovala oblíbená promenáda v plavkách a casting dívky zakončily rozhovorem s porotou.

Kromě půvabu soutěžících dam okouzlil diváky svým zpěvem také účastník Československo má talent Adam Hobza, který předvedl své oblíbené písně Elvise Presleyho.

„Výběr semifinalistek byl těžký, ale nakonec se nám podařilo vybrat desítku opravdu krásných dívek. Už se těším na dívky ve Zlíně, v Brně a v Plzni,“ pochvaloval si ředitel soutěže Roman Štěpánek.

Vybrané semifinalistky olomouckého castingu

Nikol Vencová – Hněvotín, Gymnázium Čajkovského Olomouc

Pavlína Pučíková – Uherské Hradiště, Gymnázium Čajkovského Olomouc

Lucie Petrželová – Velké Losiny, SOŠ Hranice

Aneta Klára Gronychová – Rapotín, Obchodní akademie Šumperk

Nikola Hybrantová – Dlouhá Loučka, Obchodní akademie Šumperk

Jitka Hoczová – Česká ves, SOŠ Hranice

Aneta Sokelová – Vranovice – Kelčice, Střední škola automobilní Prostějov, s.r.o.

Solange Tshisekedi – Zábřeh, Obchodní akademie Mohelnice

Michaela Přikrylová – Přerov, Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov

Simona Kamešová – Jeseník, Gymnázium Jeseník

Barbora Nováková (náhradnice) – Olomouc, Církevní gymnázium Německého řádu

Miss OK 2019 je 6. ročníkem soutěže krásy, která se od loňského roku koná na téměř celé Moravě a letos poprvé se rozrůstá i do Čech! Miss OK 2019 se tedy uskuteční celkem ve čtyřech krajích ČR, a to v Olomouckém, Zlínském, Jihomoravském a Plzeňském kraji. Další casting čeká studentky středních škol z Plzeňského kraje, který se uskuteční v neděli 3. února v Obchodním centru Plzeň. V sobotu 9. února se mohou těšit dívky ze Zlínského kraje, kde se ve Zlíně uskuteční casting na Hotelu Baltaci. Poslední casting čeká dívky z Jihomoravského kraje, a to 17. února v Semilassu v Brně.

Po castinzích čekají dívky krajské semifinálové galavečery, z nichž vzejdou finalistky závěrečného galavečera, které svedou souboj o titul královny středních škol - Miss OK 2019. Finálový galavečer se uskuteční 1. června v krásných prostorech mikulovského zámku.

Dívky ze středních škol se ještě stále mohou hlásit na stránce www.missok.cz nebo mohou přijít rovnou na casting!

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

brand lipitor 80mg <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg generic</a> atorvastatin sale