Hana Maciuchová je patronkou jedné z olomouckých základních škol

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 28.1.2019

Na Olomouc nedá Hana Maciuchová dopustit. Na své město vždy s láskou vzpomíná, je také čestnou prezidentkou Prix Bohemia Radio festivalu, který se odehrává v Olomouci, a teď se stala patronkou jedné z olomouckých škol. Čest mít Hanu Maciuchovou coby patronku získala Základní škola a Mateřská škola Svatoplukova v Řepčíně, a to jako vůbec první škola, zřizovaná městem Olomouc.

„Paní Maciuchová projevila zájem o prohlídku školy a chtěla se podívat, jak se daří žákům v základní i mateřské škole, která má za sebou velkou část rekonstrukce a postupně se rozšiřuje,“ objasnil ředitel školy Jiří Vymětal. Žáci školy a děti mateřinky herečku známou z mnoha filmů a pohádek nadšeně přivítali. „Na vlastní oči vidět takovou osobnost české filmografie se nestává často,“ popsal atmosféru setkání ředitel školy.

Oblíbená herečka se zajímala také o komunitní školu, o její význam i aktivity, které se k naplnění komunitní školy uskutečňují. „A komunitní škola se má za krátkou dobu opravdu čím pochlubit,“ říká s přesvědčením ředitel Jiří Vymětal.

Foto: archiv školy

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 40mg generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg sale</a> order lipitor 40mg sale