Hrubá Voda zažije velkou maškarní párty přímo na lyžařském svahu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 29.1.2019

Maškarní párty na svahu se odehraje v sobotu 2. února v Hrubé Vodě. Vítáni jsou lyžaři i snowboardisté. Sportovně zábavní akce v areálu Park sportu Hrubá voda navíc pomůže nemocným dětem prostřednictvím Nadace Malý Noe.

Tradiční karnevalové závody jsou podle pořadatelů ze Sherpa Ski School  určeny pro děti všech kategorií, tedy pro malé, větší i ty největší děti – dospěláky.  Jde především o zábavu, i když se ve všech kategoriích bude měřit při sjezdu i čas.

Nebojte se, nestyďte se a začněte si plánovat, v jaké masce se zúčastníte této super akce. Připravena je soutěž o nejlepší masky, vyhodnocení a věcné ceny, profesionální časomíra, připravená trať a k tomu super muzika a atmosféra v rámci Sherpa Ski School a Park sportu Hrubá Voda,“ vzkazují pořadatelé akce. Po skončení závodu se odehraje i závěrečný sjezd Masek v "hadu", vše bude doprovázet muzika od stylového DJ TOMIXE and JeDi a překvapení v podobě imitátora "Freddieho".

Letos dobrovolníci tímto závodem pomohou Nadaci Malý Noe. Výtěžek z dobrovolného startovného získá právě Nadace Malý Noe, které pomáhá například nemocným dětem či dětem bez rodičů.

PREZENTACE k závodu: 2. února 9:30 - 10:30 u kanceláře lyžařské školy Sherpa Ski School.

PROHLÍDKA TRATI PRO MASKY: 10:45 - 11:00

START ZÁVODU MASEK: 11:15

Závodníci, pohádkové postavy, skřítci i ostatní masky musí mít pro závod lyžarskou helmu!

Ilustrační foto: Sherpa Ski School

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)