Nejsladší víkend se blíží! Čokofest nabídne spoustu druhů čokolád i jedinečné speciality

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 9.2.2019

Do nákupního centra Galerie Šantovka zamíří všichni milovníci čokolády. Od pátku 15. února do neděle 17. února 2019 se zde uskuteční Čokoládový festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami. Vstup je zdarma.

Galerie Šantovka Čokoládový Festival 2019 v Olomouci, pořádaný agenturou ChrisEvents, je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Čokoládový veletrh se představí na prostranství o rozloze 2 000m2 a návštěvníkům nabídne tři hlavní sekce:

  • Kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty
  • Prodejní stánky s degustacemi a čokoládovými specialitami
  • Dětské tvořivé dílničky, umělecká vystoupení a workshopy

A na co se návštěvníci mohou těšit? „Letos bude v Šantovce více stánků, ochutnávek a také se uskuteční řada zajímavých soutěží, například tzv. Hra o poklad! Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit si může u vstupu za 30 korun zakoupit zlatý čokoládový pohár. Každý pohár obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 8 tisíc korun!" zve na nejsladší olomouckou akci organizátor ČokoFestu Chris Delattre

Návštěvníci se dále mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů: Kuřecí Mole s Fatalii Yellow a čokoládou, losos v bílé čokoládě a lékořicí nebo dýňovou polévku s bílou čokoládou. Chybět nebude ani šéfkuchař Jiří Holub ze Sirupárny Olomouc, který uvaří vepřovou kýtou s čokoládovou omáčkou. Děti si mohou připravit sladké dezerty s Václavem (M. Vonka). "Čokoládovna Lyra ukáže na podiu, jak ochutnat čokoládou,“ komentuje program Chris Delattre.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si různé druhy čokolád u více než 40 stánků. Těšit se můžete například na společnosti ČokoKebab, Kamila chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, BonBon, Jablíčko, Sirupárna, Čokoláda Lyra, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Atelier Sladkostí, Koruna pralinky, Candy Store, Al Andalous, ChocoBonte a mnoho dalších.

Program je pro návštěvníky připravený v čase:

Pátek 16.02.: 14:00 – 18:00

Sobota 17.02.: 10:00 - 18:00

Neděle 18.02.: 10:00 – 17:00

ČokoFest v Šantovce bude zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít! Pokud chcete ochutnat čokoládové pivo, vafle, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 15. -17. 2. 2019 do svých kalendářů.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)