Venku sice skoro mrzne, Poděbrady ale kvetou a chystají Velikonoce

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 11.4.2019

Krásné jaro v posledních několika dnech propuklo na olomouckých Poděbradech. Nijak tomu nezabránilo ani současné prudké ochlazení. Na Poděbradech je nyní moc hezky a okolí prvního jezera je už více méně připravené na sezonu. první zajímavou akcí budou Velikonoce, které se zde odehrají s týdenním předstihem v neděli 14. dubna. 

"Malí i velcí, kluci i holky stavte se připravit na Velikonoce k nám. Holky si nazdobí vajíčka, kluci si upletou pomlázku, pořádně se nabaštíme a zažijeme spoustu jiné švandy," vzkazují lidé z Olomouckých Poděbrad. Pruty na pomlázky jsou už na Poděbradech připravené!

Program začíná oficiálně v 10 hodin, už v 11 hodin pak vypukne akce pro děti, spočívající v hledání ukrytých vajíček. Během dne se pak budou například zdobit vajíčka, těšit se můžete i na dobré gastronomické speciality v restauraci Terasa. A samozřejmě je možné se projít okolo jezer a užít si jarní přírodu. 

Foto: Rej.cz a FB Olomoucké Poděbrady

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 10mg canada <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin without prescription</a> buy lipitor pills for sale