Obří vatra, koncerty, ohňostroj a hlavně čarodějnice! Korunní pevnůstka opět ožije

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 29.4.2019

Rej masek, hořící vatra, skvělé koncerty i opékání špekáčků – to vše a mnohem více vás čeká v areálu olomoucké Korunní pevnůstky v úterý 30. dubna na tradičním Pálení čarodějnic. Kdyby náhodou někdo nevěděl, oč se jedná - jde o oblíbenou akci, spojenou s pálením ohňů, vírou v čarodějnice a opékáním špekáčků!

Pálení čarodějnic vypukne v 16:00 poslední dubnový den v prostorách Korunní pevnůstky. A na co všechno se můžete v předvečer prvního máje těšit?

Na své si přijdou všechny věkové kategorie. „Pro ty nejmenší máme připravenou dětskou diskotékou, rej masek, v neposlední řadě se pak dětičky budou moci vyřádit na nejrůznějších atrakcích. Ostatní pak určitě potěší třeba koncert známého českého písničkáře XINDLA X či další hudební vystoupení. A společně si na závěr akce zazpíváme u ohně s doprovodem kytary,” popisuje lákadla letošního Pálení čarodějnic programový ředitel pořádajícího Radia Haná Marek Berger. Kromě bohatého programu tu bude připraveno i občerstvení a chybět nebude ani ohňostroj s hudbou. Neváhejte a přijďte společně prožít magickou filipojakubskou noc

Program Pálení čarodějnic 2019:

16:00 Otevření areálu

16:30 Hudební pásmo pro rodiny - rej masek

17:00 3day - koncert

18:00 Hudební pásmo pro rodiny - rej masek

19:00 Zapálení vatry a rej masek

19:10 Semtex - koncert

20:00 Hudební pásmo pro rodiny - rej masek

21:00 Ohňostroj s hudbou

21:10 XINDL X - koncert

22:15 Zpívání u kytary a ohně

Celý den zážitkové focení, atrakce a bohaté občerstvení Změna programu vyhrazena. Uvedené časy jsou orientační. Vstupné na místě: dospělý 100 Kč, dítě nad 80 cm do 15 let 30 Kč.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy cheap generic lipitor <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin over the counter</a> lipitor without prescription