Chcete létat za pár korun a cestovat "nalehko"? Zkuste cestovatelský večer!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 22.5.2019

Atraktivní náplň bude mít další Siréna párty neboli cestovatelský večer ve Smarthotelu Nezvalova Archa. Fanoušky cestování tentokrát zve na vyprávění o Kašmíru a o tom, jak cestovat "nalehko" v podání Jiřího Hoška. Večer se koná ve středu 5. června v 19 hodin. 

Jak na levné letenky a cestování „nalehko“?
Zkušený cestovatel Jiří Hošek hostům večera  poradí, jak si naplánovat dlouhou cestu, jaké si vybrat vybavení, a kde koupit levné letenky! Společně pak s publikem rozvine nekonečnou diskuzí o vyhledávání levných letenek, či obecně o cestování „nalehko“.

Krása i těžkosti života v Kašmíru
Přednáška o kráse přírody a nesnadném životě obyvatel v dalekém Kašmíru. Na cestě se setkáme s krásou i s těžkostmi tamní zimy, s výškovou nemocí i místními specialitami. Podíváme se do vesničky, kde pomáhá v místní škole česká nezisková organizace, přejedeme nejvýše položenou vysokohorskou silnicí na světě až do Nubra Valley k hranicím s Pákistánem, Afghánistánem, Tibetem, na začátky Himalájí a k samotnému výchozímu pro velehory jako například K2. Navštívíme reálný a turisty zatím nepoznamenaný klášter s mnichy a opuštěný klášter na konci světa, kde v průčelí oltáře stojí fotografie Dalajlámy s Václavem Havlem. Podíváme se na zamrzlé jezero Pangong Lake, kterému Čína každým rokem krade další a další metry jeho plochy.

Julie Brožová: večerem prvovází živá hudba!
Mladá hudebnice Julie se věnuje hudbě od útlého věku. Již ve čtyřech letech předvedla své vystoupení v souboru Bělásek, které zahájilo její vysoce uznávanou kariéru muzikantky a performerky. V současnosti ji můžete slyšet v seskupení Julies´ band nebo každou středu na Horním náměstí v Olomouci.
Více na www.nezvalovaarcha.cz.
Vstupné 140 Kč. Kapacita omezena, prosím, rezervujte si svá místa zde: manager@nezvalovaarcha.cz nebo do zpráv tady na Facebooku.

Zdroj foto: FB stránka Smarthotel Nezvalova Archa

Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 20mg sale <a href="https://lipiws.top/">cost lipitor</a> lipitor 20mg pills