Pivní festival dnes naráží první soudky! Čeká vás více než čtyřicet pivovarů

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 23.5.2019

Již osmnáctý ročník Beerfestu Olomouc otvírá brány dnes, ve čtvrtek 23. května, ve 14 hodin. Svátky piva symbolicky odstartuje v 16:15 slavnostní naražení dřevěného soudku. Festival potrvá do sobotního večera.

Hudební program Beerfestu startuje v 15 hod a na podiu jako první vystoupí skupina Zvláštní zóny a po slavnostním naražení nás čeká Thom Artway v 16:30, Janek Ledecký, Bára Poláková a Iné kafe. Hudební program festivalu v sobotu večer uzavře skupina Doctor Victor.

Osmnáctý ročník olomouckého pivního festivalu nabídne v hudebním programu opět zvučná jména. Koncertní stage bude hostit skupiny Vypsanou fixu, Sto Zvířat, Lenny, No Name, Buty, Kapitán Demo Ivana Mládka, Honzu Křížka a řadu dalších populárních skupin.

Beerfest Olomouc je jednou z akcí v ČR s největší účastí pivovarů. I v letošním roce se organizátorům podařilo získat okolo 43 pivovarů. „K ochutnání budou ležáky, speciály a piva různě ochucená, celkem okolo sto padesáti různých značek piva,“ láká k účasti za pořadatele Pavel Spálený. „Nabídka pivovarů je velmi rozmanitá a podařilo se nám dostat na festival opět mnoho regionálních pivovaru a minipivovarů,“ doplňuje.

Kompletní program na: www.pivnifestival.cz/

Foto: pivnifestival.cz a Rej.cz

Seznam pivovarů

Pivovar Plzeňský Prazdroj, Minipivovar Hasič Bruntál, Topolský pivovar, Pivovar Koliba U tří Králů, Pivovar Budějovický Budvar, Rodinný pivovar Krušnohor, Pivovar Holba, Farmářský pivovar Zlatá kráva, Pivovar Litovel, Pivovar Černý Orel Kroměříž, Pivovar Trilobit, Řemeslný pivovar Morava, Hanácký Pivovar, 1. Selský pivovárek Kroměříž, Řemeslný pivovar Raven, Pivovar Rychtář, Pivovar Černá Hora, Pivovar Ježek Jihlava, Pivovar Vysoký Chlumec, Pivovar Klášter, Pivovar Lobkowicz, Minipivovar CHORS, Pivovar Rampušák, Minipivovar Kosíř, Pivovar Nachmelená Opice, Létající pivovar Man & Wolf, Minipivovar STERNBEER, Pivovar Chroust, Pivovar Koníček Vojkovice, Pivovar Sachsenberg, Guinness, A.K.CIDER Vizovice, Velkorakovský pivovar, Pivovar Kohutka, Pivovar Samson, Kingswood, Pivovar Svijany, Pivovar Zobak Bílovec, Minipivovar JELPL, Remeselný pivovar BERHET, Pivovar DUKLA, Pivovar Zašová, Frisco

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order generic atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin generic</a> buy lipitor 20mg sale