Olomouc vzpomíná na Karla Gotta. Hejtmanství lidem nabízí kondolenční knihu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 3.10.2019

AKTUALIZOVÁNO Lidé, kteří chtějí kondolovat rodině zesnulého Karla Gotta nebo jen zapsat svoje poslední vzpomínky na legendárního českého zpěváka, nemusí cestovat až do Prahy. Kondolenční knihu najdou zájemci v budově Olomouckého kraje. další kondolenční knihu připravili i v redakci Českého rozhlasu na Horním náměstí.

Kondolenční kniha je lidem dostupná denně v přízemí krajské budovy naproti vlakovému nádraží v Olomouci. Každá zapsaná vzpomínka nebo vyjádření upřímné soustrasti bude mít velkou váhu,“ řekl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Okleštěk se s Karlem Gottem naposledy setkal předminulý rok v Prostějově. Právě hejtmanova kondolence je prvním zápisem ve smuteční knize. Další mohou lidé přidávat už od čtvrteční desáté hodiny. Budova krajského úřadu je veřejnosti přístupná každý den včetně víkendu v době od 8 do 18 hodin.

„Kondolenční kniha se stane posledním vzkazem Olomouckého kraje člověku, díky kterému se dokázal semknout celý národ,“ dodal hejtman Okleštěk.

Na Horním náměstí mezitím už ve středu vzniklo spontánně pietní místo, kam lidé nosí květiny a připomínají si tak oblíbeného umělce. Nejprve bylo u radnice, respektive u oplocení, které nyní rekonstruovanou radnici obepíná, později jej lidé přestěhovali ke Sloupu nejsvětější Trojice. 

V sídle Českého rozhlasu Olomouc na Horním náměstí 21 je od čtvrtečních deseti hodin dopoledne umístěna kondolenční kniha, kterou pak s podpisy a vzkazy obdrží Gottovi pozůstalí. Kondolenční kniha pro vyjádření soustrasti členům rodiny Karla Gotta bude na recepci Českého rozhlasu Olomouc k dispozici do dne pohřbu. Knihu pak předá za Český rozhlas zpěvačka Eva Pilarová členům rodiny Karla Gotta.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg tablet <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg pill</a> lipitor 80mg usa