Fotbalisté budou prodávat polévku. Pomozte jim podpořit Charitu Olomouc

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 10.10.2019

Přijďte dnes přispět na dobrou věc! Kupte si polévku a podpořte Charitu Olomouc! Na Horním náměstí v Olomouci se bude konat tradiční akce, kterou pořádá Dobré místo pro život.

Během Dne lidí bez domova, který se uskuteční ve čtvrtek 10. října od 11:00, budete moci na náměstí před vstupem do radnice zakoupit polévku, kterou pro vás připraví místní restaurace a podniky. Polévku dostanete ve speciální misce, kterou vyráběli klienti sociální firmy ERGONES. Polévka, včetně misky, bude stát symbolických 100 Kč. Výtěžek poté poputuje na konto neziskové organizace Charita Olomouc, která se specializuje nejen na podporu lidí bez domova v našem městě.

Polévky pro Vás sponzorsky navaří firmy:

  • LOBSTER Family Restaurant
  • Farmak-Gastro
  • MTrojka
  • Aquapark Olomouc
  • Dětský domov Olomouc.

Akci bude uvádět moderátorka Rádia Haná Martina Qweetko Procházková a k poslechu zahraje Popová škola Dětského domova v Olomouci. A pozor, v době od 11:30 do 12:00 budou polévky nalévat vybraní hráči A-týmu Sigmy Olomouc! Přijďte si pro podpis nebo fotku a přispějte přitom na dobrou věc!

Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 20mg <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor online</a> lipitor 20mg for sale