Originální autorský design a skvělá atmosféra. Dizajntrh Olomouc znovu láká

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 23.11.2019

Kvalitní autorský design je dnes žádaná komodita. Už čtvrtým rokem nabízí přesně tento sortiment dvoudenní prodejní výstava, známá jako Dizajntrh Olomouc. Originální krásné dárky pro vaše blízké, nebo něco, po čem přesně touží vaše srdce. Takové věci si můžete z návštěvy Dizajntrhu přinést. 

Ve spolupráci s Uměleckým centrem Univerzity Palackého v Olomouci zde pořadatelé vytvořili ojedinělou akci, která spojuje kvalitní módu a hravý doprovodný program v unikátních výstavních prostorech barokní jezuitské koleje. V Konviktu letos vystavuje své textilní, šperkařské, kosmetické, dekorativní a další výrobky více než stovka českých a slovenských tvůrců.

Kdo má zájem, může využít i některé nabízené workshopy. V průběhu obou dnů se konají módní přejhlídky, promítání a další akce. Nemusíte tady ani hladovět, protože tu nabízejí různé dobroty. Pro děti jsou kromě jiného připravené herny. "Přijďte si k nám pro originální vánoční dárky, užít si uvolněnou atmosféru, dobrou kávu a program pro celou rodinu...," vzkazují pořadatelé a my dodáváme, že to stojí za to. 

Dizajntrh Olomouc 2019 se koná v sobotu a neděli 23. a 24. listopadu v prostorách Konviktu v Univerzitní ulici, denně je otevřeno od 10 do 18 hodin. Více se dozvíte zde https://www.dizajntrh.cz/

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor price <a href="https://lipiws.top/">purchase lipitor pills</a> buy atorvastatin no prescription