Smích a pohyb mají léčebné účinky, říká usměvavá stoletá dáma

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 28.11.2019

Pro Jarmilu Drábkovou je charakteristický úsměv. To, že má ráda smích, se přesvědčili všichni gratulanti při oslavě jejího stoletého jubilea. Za město přišel této šarmantní ženě blahopřát náměstek primátora Karel Konečný.

Stoletá dáma, která žije v Domově seniorů Pohoda ve Chválkovicích, v obklopení zástupu gratulantů zářila. „Mám ráda smích a taky pohyb. Věřím v jeho léčebné účinky, doporučila bych ho všem,“ oznámila jubilantka při společném přípitku.

Jarmila Drábková se narodila 24. listopadu 1919 v Čelechovicích na Přerovsku. Dvojnásobná prababička svůj život zasvětila rodině. „Je v úžasné fyzické i psychické kondici. Vedla úžasný život, je to dáma plná optimismu a dobré pohody. Setkání s ní byl krásný zážitek,“ potvrdil dojem z návštěvy náměstek primátora Konečný.

Jarmila Drábková většinu svého aktivního života strávila péčí o rodinu, domácnost a hospodářství. Vychovala dceru, která nyní žije v Kanadě. „Mají spolu moc pěkný vztah a pravidelně spolu telefonují. Dcera si jubileum samozřejmě nenechala ujít a přijela,“ uvedl ředitel domova seniorů Jiří Floder. Oslavenkyně se raduje z vnučky a dvou pravnuků. Ve svém obdivuhodném věku je stále aktivní, každý den chodí na procházky po areálu domova a nechybí na žádných aktivitách a kulturních akcích. V Domově seniorů Pohoda ve Chválkovicích je nejstarší obyvatelkou.

Foto: MMOL/ Blanka Martinovská a Radka Štědrá

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg oral <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg ca</a> order lipitor 40mg pills