Kam za Mikulášem, andělem a čerty? Na náměstí, do obchodů nebo do tramvaje

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 5.12.2019

Příchod slavné trojice, Mikuláše, anděla a čerta, vyhlížejí některé děti s nadšením, jiné s menšími obavami. Mikulášská nadílka je za dveřmi a bude tomu odpovídat i program na vánočních trzích v centru města. Ve čtvrtek 5. prosince odpoledne bude program na Horním náměstí patřit hlavně nejmenším.

Mikuláš se svým doprovodem dorazí na náměstí už ve 14:00 hodin a od 15:00 hodin mu s rozdáváním dárečků pomůže i primátor Mirek Žbánek.

Kromě Horního náměstí můžete tradiční partičku Mikuláše, anděla a čerta potkat i na jiných místech Olomouce, speciální mikulášský program pro děti připravují třeba nákupní centra (OC Olympia od 15 do 19 hodin, OC Haná 16 až 19 hodin, Galerie Moritz od 16 do 19 hodin, Šantovka plánuje až na pátek 6. prosince od 16 do 19 hodin program Andělské Vánoce). 

Historická mikulášská tramvaj až v sobotu! 

Ulice Olomouce pak bude v sobotu 7. prosince brázdit i tramvajová linka s mikulášskou nadílkou, kterou pro děti i jejich rodiče vypraví Dopravní podnik města Olomouce. Jezdit bude na okružní lince podle speciálního jízdního řádu. Děti se mohou těšit na drobné dárky, o jejichž správné předání se postarají Mikuláš, anděl a čert. Mikulášská jízda je pro rodiče s dětmi bezplatná.

5. 12. čtvrtek | Mikulášský program | Horní náměstí

14:00 Čertovské hrátky s andělem a příchodem Mikuláše
15:00 Mikulášská nadílka pro děti s primátorem města Olomouce
17:00 Heidi Janků
18:30 Mikulášský ohňostroj pro děti

Foto: MMOL/ Blanka Martinovská a pixabay.com

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg online <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin for sale</a> order atorvastatin 10mg generic