Vánoční plavání: exkluzivní soutěž o rodinné vstupenky do Aquapalace Praha

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 12.12.2019

Hrajte s REJEM o rodinnou vstupenku do největšího aquaparku a saunového světa v České republice! Umělé vlnobití, římské lázně nebo dvanáct obřích tobogánů si můžete užít ještě letos, stačí, když do neděle 15. prosince pošlete správnou odpověď na soutěžní otázku a budete mít špetku štěstí při následném losování.

Příští týden zveřejníme jména výherců, kteří navštíví Aquapalace Praha zadarmo.

Pokud budete mít štěstí a vyhrajete, můžete se na vlastní kůži přesvědčit se o tom, že vánoční prázdniny lze strávit i jinak než jen u televize a pohádek či na lyžařském zájezdu. Výlet za parádním rodinným koupáním určitě stojí za zkoušku. Držíme vám palce! 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Jaký je původní význam slova ADVENT?

A) období velkých nákupů

B) očekávání příchodu Vánoc (z latinského adventus = příchod)

C) setkání advokátů

Odpovědi posílejte do 15. prosince jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 606 922 184. (Cena jedné SMS odpovídá standardní textové zprávě dle ceníku vašeho tarifu.)

(PR)

Fotogalerie: 
Autor: 
(PR)

Komentáře

cost lipitor 10mg <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 10mg for sale</a> atorvastatin 20mg without prescription