Adventní koncert v České televizi pomůže autistickým dětem z Olomouce

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 21.12.2019

Ve čtvrtou adventní neděli 22. prosince bude v České televizi odvysílán v přímém přenosu adventní koncert jehož výtěžek pomůže autistickým pacientům v Olomouci. Přispět můžete i vy.

Čtvrtý Adventní koncert České televize vysílaný přímým přenosem z kostela Cyrila a Metoděje v pražském Karlíně bude věnován spolku Jdeme Autistům Naproti z Olomouce. Spolek vznikl v roce roce 2006 a poskytuje poradenství, ranou péči a sociální rehabilitaci pro děti a mladistvé s poruchou autistického spektra a jejich rodiny. Současné pronajaté prostory již nevyhovují z kapacitních důvodů. Výrazně se zvýšil zájem rodin s dětmi a mladými lidmi s nízko funkčním autismem a těžší autistickou symptomatikou o jejich služby. Proto potřebují nové prostory pro svoji činnost. Cílem je získat finanční zdroje pro rozsáhlou přestavbu stávající nemovitosti, které umožní vznik Komunitního centra Jan, kde bude denní stacionář a respitní péče. Obě tyto sociální služby pomohou pečujícím rodinám v jejich velmi těžké situaci.

„Moje kamarádka má syna s poruchou autistického spektra a péče o něj je velmi náročná. Vidím, jak jsou důležité a potřebné odlehčovací služby pro rodiče těchto dětí. Zároveň si všímám nevyžádaných rad, které dostává od lidí, kteří netuší, jak to s jejím synem je. Přeju si, aby rodiče těchto dětí věděli, že na to všechno nejsou sami, a doufám, že prosincový adventní koncert k tomuto vědomí přispěje," říká patronka závěrečného koncertu Martina Hynková Vrbová.

Účinkují: E. Janečková, J. Potměšil, M. Hynková Vrbová, A. Plachetka, K. Kněžíková, V. Hudeček, M. Hroch, M. Novenko, J. Š. Kačírková, Epoque Quartet, Belfiato Quintet, J. Kučera, P. Ries, Kamelot, dívčí smyčcový kvartet, Ensemble Flair, K. Blažková, J. Rokyta, dětský sbor Zpěváček a smíšený sbor Jitro. Režie A. Rezek

Jak přispět

  • Dárcovská SMS ve tvaru DMS ADVENT 30 nebo DMS ADVENT 60 nebo DMS ADVENT 90 na telefonní číslo 87 777. Cena DMS je 30 nebo 60 nebo 90 Kč. Více na www.darcovskasms.cz. Službu DMS provozuje Fórum dárců. Technicky zajišťuje ATS Praha.
  • Telefonní číslo pro všechny operátory: 274 868 877
  • Číslo konta Adventních koncertů: 692 692 692/0800
  • Přispět můžete i online na www.darujspravne.cz
  • Upozornění: Česká spořitelna od 1.10.2019 zveřejňuje na svých internetových stránkách veškeré platební transakce na účtu uskutečněné od 1.10.2019. U došlých plateb bude banka zveřejňovat jméno a příjmení nebo obchodní firmu či název plátce, částku došlé platby a pokud bude uvedeno, tak i variabilní, specifický a konstantní symbol včetně případné poznámky – zprávy pro příjemce.

Zdroj: Česká televize

Ilustrační foto: jan-olomouc.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg pill <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg pills</a> brand atorvastatin 40mg