Betlémské světlo je v katedrále svatého Václava, přijede i historickou tramvají

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 22.12.2019

Do Olomouce v neděli 22. prosince opět dorazilo díky skautům Betlémské světlo. Přijít si pro něj můžete do katedrály svatého Václava. Olomoucká organizace KDU-ČSL navíc připravila zajímavou akci, při níž Betlémské světlo rozváží historickou tramvají po městě. 

Betlémské světlo do České republiky dovážejí a dále rozdávají skauti od roku 1990. Letos vozilo Betlémské světlo po republice 62 vlaků, které zastavovaly v 765 stanicích. Aktuální informace o Betlémském světle najdete na webové stránce www.betlemskesvetlo.cz

Akci Betlémské světlo od samého počátku zastřešuje organizace Junák – český skaut. Motto letošního ročníku zní „Odvaha k míru,“ . Na své dlouhé cestě do spojuje Betlémské světlo mnoho národů a náboženství. Touha po míru spojuje všechny, i když se často jeví jako křehká a nedosažitelná. K dosažení mírového soužití je zapotřebí tolerance, otevřenost a odvaha k sobě navzájem.

Historická tramvaj s Betlémským světlem

Nová Ulice 13:05
Náměstí Hrdinů 13:15
Palackého 13:16
Neředín 13:24 (odstavení na Neředíně na vnější koleji)
Neředín 13:35
Palackého 13:43
Vozovna 13:48

Foto: Člověk a víra a betlemskesvetlo.cz

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg cost <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 80mg online cheap</a> purchase atorvastatin online cheap