Dobrovolnice plete ponožky pro děti i pro seniory. Teď hledá dárce pletací příze

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 27.12.2019

Její práce pomáhá nejmladším a současně i nejstarším Olomoučanům. Viera Fialová každý rok připravuje z darované pletací příze ponožky pro olomouckou porodnici a také pro domov seniorů. Nyní hledá další dárce.

„Pleteme už osmým rokem malé ponožky pro porodnici Fakultní nemocnice Olomouc anebo velké ponožky pro Domov seniorů ve Chválkovicích,“ říká dobrovolnice Viera  Fialová. „Touto cestou tedy zkouším, zdali by Olomoučané opět pomohli a udělali sbírku nepárané pletací příze tak, jako tomu bylo i v minulých letech,“ obrací se na olomouckou veřejnost činorodá dáma, která už léta dělá dobrovolně velmi užitečnou službu.  Podle jejích slov se za osm let činnosti podařilo od dárců získat přibližně 80 kilogramů pletací příze.

Lidé, kteří chtějí nyní na ponožky pro novorozence v porodnici nebo pro seniory přispět, mohou pletací přízi donést do květinářství Eva v Hynaisově ulici číslo 11 (Slovanský dům vedle prodejny Billa).

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

purchase lipitor without prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg us</a> order atorvastatin 10mg online