Olomoucí vede nová Whisky stezka. Zkusíte se po ní večer vydat i vy?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 25.1.2020

Chcete objevovat whisky jinak? Tak to rozhodně nejste sami! Špičkoví olomoučtí barmani se spojili a spouští unikátní projekt, kterému dali název Whisky trail. Vydejte se s těmi nejpovolanějšími po imaginární stezce a objevte svět té nejprestižnější whisky. Akce zdaleka není jen pro nadšence. Naopak. Pokud jste trochu nakloněni tomu se o whisky dozvědět něco víc než jen odkud pochází, poslechněte si oceňované barmany a nechte je mluvit třeba o jejich speciálním drinku.

Jak to funguje?

Každý účastník vlastním tempem dle svého uvážení postupně navštíví všechny bary. Na každém místě ochutná speciální whisky (nebo míchaný nápoj z whisky), a získá za to sběratelskou kartu a razítko do alba. Jakmile ochutná drink poslední, předloží barmanovi album se všemi kartami, a ten ho pak odmění památeční skleničkou s logem Whisky trail Olomouc.

Jaké bary vás budou na této cestě provádět?

Dva legendární olomoucké podniky doplní na této cestě dva mladší, o to dravější bary. Tomáš Duda za svůj Cuban cocktail OSA bar přichystá návštěvníkům k této příležitosti jedinečný míchaný drink. Stejnou cestou se vydá i majitel Fish marketu, Marek Šenkapoul, který v Masných krámech přibližuje unikátní atmosféru dob americké prohibice. Whisky ambasador Zdeněk Kortiš, majitel cenami ověnčeného The Black Stuff baru, vybral z téměř tisíce druhů whisky, které mají v nabídce, speciální Chivas Regal. Čtveřici doplní Filiálka s majitelem Jiřím Kaufmanem, jehož bar v irském stylu se specializuje na Jameson whisky.

Jak dlouho Whisky trail poběží?

Zástupci všech účastnících se barů slavnostně odstartovali akci ve středu 22. ledna symbolicky u bronzového modelu města Olomouce. Projekt teď poběží až do rozdání všech skleniček.

Nedosažitelnou výhodou olomouckého Whisky trailu je možnost pohybovat se mezi jednotlivými místy pěšky. Ideální příležitost zažít při návštěvě vašeho oblíbeného baru něco nevšedního. Jednodušší už to být nemůže.

Pomoc při organizaci poskytla olomoucká marketingová agentura RPSC ideas s. r. o.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

purchase atorvastatin pills <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin 80mg</a> order atorvastatin pills