Hledá se opravdová kráska! Začíná casting na soutěž krásy Miss OK 2020

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 7.3.2020

Všechny středoškolačky, jejich kamarádky či maminky pozor. Letošní soutěž krásy určená středoškolačkám - Miss OK 2020, bude mít svůj první casting 18. 3. v Olomouci v Galerii Šantovka. Přijďte dokázat, že nejkrásnější holky z celé České republiky jsou právě na Olomoucku!

V rámci soutěže budou mít děvčata možnost projevit svou osobnost, rozvinout svoji kreativitu a v neposlední řadě se naučí vystupovat na veřejnosti. Účastí v soutěži dívky získají nejen hodnotné ceny, ale také spoustu zkušeností a nové přátele. Soutěž Miss OK je letos poprvé pro dívky z celé republiky, a je tedy nejvyšší čas se přihlásit a bojovat za svůj kraj.

Castingy se konají v pěti krajských městech, a to v Olomouci, Brně, Plzni, Ústí a Praze. Přijďte 18. 3. v 15:00 na casting do Olomouce, zažijte to na vlastní kůži a ukažte porotě, v čem tkví opravdová krása! Na castingu vystoupí řada známých osobností jako je například tanečník JK Sanchez, hudebník Adam Hobza a další. "V miss Opravdová krása nehledáme univerzální míry, ale osobitost, originalitu a šarm. Ať už dáváš přednost teniskám a chceš si vyzkoušet něco nového, nebo si naopak neumíš představit život bez podpatků a ráda bys rozjela kariéru modelky, Miss Opravdová krása je ideálním krok, jak začít!" vzkazují pořadatelé. 

Kompletní informace a přihlášky hledejte na www.missok.cz a na Instagramu @missok_2020.

Foto: Miss OK

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy generic lipitor <a href="https://lipiws.top/">purchase lipitor sale</a> atorvastatin medication