Olomoucký Rej podpoří podnikatele i neziskovky postižené dopady epidemie

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 6.4.2020

Epidemie koronaviru poškozuje nejen v Olomouci mnoho živnostníků, zejména ve službách. Drtivé ekonomické dopady má krize způsobená opatřeními v boji s Covid-19 zejména na malé a střední podnikatele. Olomoucký Rej je chce aspoň symbolicky podpořit a nezapomíná při tom ani na aktivní neziskové organizace. 

I málo může pomoci! Současný útlum a očekávaný restart ekonomického života nejen v Olomouci, ale v každém městě a vesnici našeho regionu, je a bude těžký. Proto Olomoucký Rej nabízí ZDARMA zveřejnění reklamního banneru nebo vlastního propagačního článku (PR) v rubrice "společnost" nebo "zprávy". Případně v rubrice "sport" nebo "kultura". Návštěvnost našeho regionálního zpravodajského portálu je v tomto období okolo 1500 unikátních adres a 7000 zobrazení stránek denně. 

Co a pro koho? 

  • Nabídka se vztahuje na všechny podnikatele, OSVČ, malé a střední firmy. Platí také pro neziskové organizace, které kvůli epidemii koronaviru musely omezit svou činnost a tím přišly o příjmy (platí i pro sportovní kluby, vzdělávací a kulturní organizace ad.). I pro ně je tato akce bezplatná. 
  • Akce platí do odvolání pro všechny, které jakkoliv přímo nebo nepřímo poškodila v jejich činnosti koronavirová krize, respektive negativní dopady nouzového stavu. Podpoříme všechny zájemce - jak ty, kteří i v těchto dnech pokračují ve své činnosti, tak i ty při obnově jejich provozu po odvolání nouzového stavu. 
  • Zvláště aktuální je nabídka pro všechny provozovatele restauračních zařízení, kteří své gastronomické provozy nezavřeli a mají například roznáškovou službu nebo prodej "přes okýnko". 
  • Oprávněnost na využití této akce nijak neověřujeme. Věříme v poctivost těch, co naši pomoc využijí. O ty, kdo tuto akci případně chtějí zneužít, se postará karma :) 

Co udělat pro svou propagaci? 

Propagační PR článek zkuste napsat čtivě, např. formou reportáže o sobě nebo svém podnikání, atraktivní je forma rozhovoru. Text by měl jednoduše sdělit, kdo jste, co prodáváte nebo nabízíte. Doplňte to nějakou zajímavostí či aktualitou. Představte se a nezapomeňte připojit kontakty, aby Vás čtenáři a tedy zákazníci mohli najít. Celý článek v upravitelném formátu by se měl vejít do 2500 znaků. 

Druhou možností je prezentace formou reklamního banneru velikosti 150 x 150 pixelů (s uvedením online odkazu, kam má banner být směřován). 

Článek s ilustrativními obrázky (fotkami) nebo reklamní banner s uvedením online odkazu zasílejte na email olomoucky.rej@seznam.cz.  Pokud preferujete nějaký termín propagace, připojte také tuto informaci do Vašeho emailu. 

Současně ale upozorňujeme, že se nejedná o nárokovou službu. Redakce si vyhrazuje v případě nevhodného obsahu či silného převisu poptávky text nezveřejnit nebo jeho zveřejnění odložit.

Přejeme vám mnoho štěstí a věrné zákazníky nebo účastníky vašich aktivit. Všem přejeme, aby koronavirová krize co nejdříve ustoupila a my se mohli vrátit k životu, jaký jsme měli rádi.

Tým redakce Olomouckého Reje

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 20mg cost <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 20mg</a> lipitor 80mg pill