Selské trhy na Floře navážou na tradici olomouckých farmářských trhů

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 23.4.2020

Výstaviště Flora se ujme pořádání Selských trhů, které navazují na tradici farmářských trhů pořádaných donedávna v centru města. Každý týden si budete moci ve Smetanových sadech za pavilonem A koupit čerstvé a kvalitní potraviny lokálních pěstitelů a regionálních výrobců. Selské trhy se budou konat pravidelně vždy poslední den pracovního týdne. Další novinkou, na kterou se můžete těšit od poloviny května, jsou Zahradnické trhy na Floře, které nabídnou široký sortiment květin, zeleniny, semen, okrasných rostlin, školkařských výpěstků a zahradnických pomůcek a potřeb.

Rádi chodíte na farmářské trhy, kde nakoupíte čerstvé ovoce a zeleninu, mléčné výrobky, uzeniny a maso, džemy a marmelády nebo kuchyňské bylinky a koření? Výstaviště Flora Olomouc navazuje na tradici farmářských trhů pořádaných donedávna v centru města a připravilo pro vás Selské trhy. Každý týden si budete moci ve Smetanových sadech za pavilonem A mezi 13 - 17 hod. koupit čerstvé a kvalitní potraviny lokálních pěstitelů a regionálních výrobců. Trhy se budou konat pravidelně vždy poslední den pracovního týdne. Poprvé se uvidíme 30. 4. 2020, následně pak 7. 5. 2020, tak si to nenechte ujít! Sortiment i prodejci se budou průběžně měnit, takže nabídka bude skutečně pestrá. Dnes již víme, že přijede např. Havlíčkovo řeznictví, Květiny Marta, Farma pod kaštany, Čokoládovna Troubelice a mnoho dalších.

Další novinkou, na kterou se můžete těšit od poloviny května, jsou Zahradnické trhy na Floře. Období jara je spojené se pracemi na záhonech, a proto jsme se rozhodli nabídnout všem zahrádkářům a milovníkům rostlin možnost nakoupit si vše potřebné. Současně také chceme podpořit lokální prodejce rostlinného materiálu, které citelně zasáhla současná situace. Zahradnické trhy nabídnout široký sortiment květin, zeleniny, semen, okrasných rostlin, školkařských výpěstků a zahradnických pomůcek a potřeb. Zahradnické trhy se budou konat ve 3 termínech na čerstvém vzduchu ve Smetanových sadech za pavilonem A. První termín bude v sobotu a neděli 16.–17. 5.

Selské a Zahradnické trhy jsou připravovány podle přísných hygienických norem a plně respektují aktuální pravidla pro pořádání trhů. Vše jsme konzultovali s Krajskou hygienickou stranicí, Státní veterinární správou a Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí. Zdraví je pro nás na prvním místě, proto se akce bude konat na čerstvém vzduchu ve Smetanových sadech, jednotlivé stánky budou rozmístěny v dostatečné vzdálenosti od sebe a pro návštěvníky bude samozřejmě připravena dezinfekce.

Pokud i vy byste rádi na Selských nebo Zahradnických trzích prodávali, ozvěte se na chalupova.zuzana@flora-ol.cz nebo trhy@flora-ol.cz.

 

ZÁKLADNÍ INFORMACE

Selské trhy

Místo konání: Smetanovy sady, část parku za Pavilonem A

Termín konání: 30.4., 7.5., 15.5., 22.5., 29.5., 5.6., 12.6., 19.6., 26.6.

Čas: 13:00-17:00

Doprava: Parkování zdarma u Pavilonu A, tramvajová zastávka Výstaviště Flora

Kompletní informace na webu Výstaviště Flora a na stránce Sedlácké trhy na Facebooku.

Zahradnické trhy

Místo konání: Smetanovy sady, část parku za Pavilonem A

Termíny konán Zahradnických trhů:

16. –17.5., sobota – neděle, 9:00 až 17:00

23. –24.5., sobota – neděle, 9:00 až 17:0

6. –7.6., sobota – neděle, 9:00 až 17:00

Doprava: Parkování zdarma u Pavilonu A, tramvajová zastávka Výstaviště Flora

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor brand <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg canada</a> order atorvastatin 80mg online