Arcibiskup, šéfkuchař, rektor, hokejista, fotbalista a další patrioti podporují Olomouc!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 25.5.2020

Olomouc sází na patriotismus. Osobnosti města motivují občany v krátkém videu k podpoře místních firem a živnostníků. K nakupování u olomouckých firem zde vyzývají např. šéfkuchař Přemek Forejt, primátor Mirek Žbánek, rektor Jaroslav Miller či fotbalový internacionál David Rozehnal.

V klipu s názvem „Nastartujme Olomouc“, který vznikl za podpory města, vystupuje celkem 16 osobností napříč obory. Známé persony olomoucké vědy, kultury, sportu i církve vyzývají občany, aby podpořili místní podnikatelský sektor. Video je k vidění na webu statutárního města a na jeho profilech na sociálních sítích.

„Věříme, že tento apel osobností občané vyslyší,“ říká primátor Mirek Žbánek, který ve videu spolu s ostatními osobnostmi vystupuje. „Budeme rádi, když se další obce inspirují, protože pomoci nyní potřebují všichni lokální soukromníci,“ dodává primátor.

„Klip představuje unikátní počin mezi obcemi a regiony ve snaze podpořit místní podnikatele,“ uvádí jeho autor Lukáš Uchytil. Všechny osobnosti vystoupily bez nároku na honorář.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 20mg drug <a href="https://lipiws.top/">lipitor over the counter</a> order lipitor 10mg pills