Burger Street Festival: nový olomoucký Fun Park odstartuje voňavou akcí!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 15.6.2020

AKTUALIZOVÁNO Festivalem dobrého jídla se od pátku do neděle ucházet o pozornost Olomoučanů nový venkovní společenský a kulturní areál Fun Park Šantovka. Místo, kde se v budoucnu mají odehrávat také nejrůznější koncerty či divadelní představení pod širým nebem, ve třech červnových dnech provoní profesionálně připravené burgery a další lahůdky.

První Burger Street Festival v nové Fun Zóně se v Olomouci představuje ve dnech 19. - 21. června. Zkušení kuchaři tady mohou konečně rozpálit své grily a oficiálně zahájit venkovní grilovací sezónu. Těšit se můžete nejen na nejoblíbenější burger maniaky, ale například i na zmrzlináře a skvělé drinky včetně speciálních ovocných likérů. Pokud jde o burgery, k dostání a ochutnání tady jsou pikantně kořeněné, klasické a dokonce i sladké varianty. 

Nový Fun Park, jemuž dominuje zastřešená stage, najdou zájemci na ploše dřívějšího parkoviště před nákupní Galerií Šantovka. Do budoucna se mohou návštěvníci těšit na hudební koncerty, divadelní představení, dětské pořady, cestovatelské večery, venkovní trhy, bleší trhy a podobné akce. Už nyní mají někteří Olomoučané zkušenost s fungováním zdejšího autokina nebo s fanzónou Sigmy Olomouc.

Burger festival probíhá i za špatného počasí. Ostatně, navzdory dešti a netypickému chladnu už v pátek a sobotu k Šantovce na burgery dorazily tisíce lidí. V neděli je otevřeno od 10 do 18 hodin.

Všechny aktivity se zde odehrávají podle platných pravidel a hygienických regulací. V bezprostřední blízkosti Fun Parku je možné i zaparkovat.

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

cheap atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg us</a> lipitor 40mg us