Jedou jako o život! Sledují je i ti, jejichž život pomalu vyhasíná

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 11.8.2020

Jedou jako o život! Ne, není to nějaký bláznivý závod, ale sympatická a velkolepá dobročinná akce pro život. Studenti z Ostravy Bára s Honzou propadli koloběžkám před rokem a půl. I když zatím nejdál na tomto dopravním prostředku dojeli jen 100 kilometrů, letos před dvěma dny vyrazili na koloběžkářskou cestu přes celou republiku. Při ní propagují a zviditelňují projekt mobilních hospiců Strom života! Trasa měří něco přes 800 kilometrů a Bára s Honzou jí chtějí zvládnout za sedm dní. Dnes večer dorazí do Olomouce!

Cestu dvou mladých lidí na koloběžce sledují i někteří pacienti mobilního hospice. Řada z nich je v terminálním stadiu. Někteří mají před sebou dva nebo tři týdny, jiní jen pár dní. Přesto si zaslouží dožít důstojně a naplno. To je smyslem hospicové služby. Pokud chcete myšlenku mobilních hospiců podpořit nebo se o nich něco dozvědět, přijďte dnes v úterý 11. srpna na Horní náměstí, příjezd dvou obou cestovatelů se očekává mezi 18 a 19 hodinou.

Více o projektu a možnost darovat finanční částku najdete zde https://znesnaze21.cz/sbirka/jedou-jako-o-zivot-pro-mobilni-hospic-strom-zivota

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 10mg drug <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg tablet</a> buy atorvastatin 20mg generic