Olomouc jako mobilní hra. I s mladým Wolfgangem Amadeem Mozartem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 17.8.2020

Víte, že si můžete zahrát na mobilním telefonu hru, která se odehrává v Olomouci? Hlavním hrdinou je jedenáctiletý Wolfgang Amadeus Mozart a hra se příznačně jmenuje Mozart v karanténě. Odehrává se v roce 1767, kdy Mozartova rodina skutečně bydlela skoro tři měsíce v Olomouci.

Herní trasa vede z Dolního náměstí na Horní náměstí a kolem kostela Panny Marie Sněžné k Arcibiskupskému paláci a následně na Václavské náměstí k olomoucké katedrále. Uvidíte tak nejvýznamnější památky historického centra Olomouce. Jedenáctiletý W. A. Mozart prchá s rodiči před epidemií černých neštovic. Marně. Přežije to?

Série her Skryté příběhy vede mladé hráče zajímavými místy celé České republiky. 

Hru najdete na odkazu

Rok 1767 | Olomouc | délka 1.7 km | 8 zastavení | trvání 1h

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

order lipitor 40mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin where to buy</a> buy lipitor 10mg online cheap