Ani koronavir Babičku roku nezastavil. Oblíbená soutěž proběhne v září

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 23.8.2020

Za necelý měsíc proběhne v Olomouci další ročník soutěže o Babičku roku. Letos bude akce v mnoha ohledech jiná než dřív. Velkou roli sehraje skutečnost, že pořadatelé chtějí soutěžící i diváky maximálně ochránit před rizikem nákazy nemocí Covid -19.

„Z důvodu protiepidemických opatření bude v sále maximálně pět set osob. Všichni budou mít roušky, občerstvení bude zdarma, ale balené. A abychom měli počet návštěvníků lépe pod kontrolou, nově budou prodávány vstupenky za symbolickou cenu padesát korun,“ upřesňuje průběh akce, která se uskuteční 15. září na Floře v Olomouci, předsedkyně Krajské rady seniorů Milena Hesová.

Kandidátky na Babičku roku musí prokázat například smysl pro tvořivost, tanec, módu nebo recitační přednes.

„Anketa o Babičku roku vznikla před pěti lety právě v našem kraji a postupně ji začala přebírat další hejtmanství. Mám radost z toho, že se nápad ujal, a hlavně, že soutěž baví účinkující i diváky,“ uvedl Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje.

Pokud by se epidemiologická situace dramaticky zhoršila, bude soutěž přenášet TV Šlágr – akce by v takovém případě proběhla bez účasti diváků, kteří by její průběh sledovali v televizi.

Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 10mg ca <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor online</a> buy atorvastatin 20mg online