Kolotoče, burgery i zmrzliny. A Markéta Hrubešová připraví olomoucký burger!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 17.9.2020

Svatováclavská pout na Šantovce pokračuje. Kolotoče, houpačky i autíčka jedou každý den, od pátku 18. září do neděle navíc proběhne další speciální festival. Ten přinese mnohými milovaný pokrm v mnoha variacích – burgery.

Od pátku 18. do neděle 20. září se zde totiž odehraje Burger Street Festival, což je akce, se kterou už mají Olomoučané dobré zkušenosti. Do Fun Parku u Šantovky přijede zhruba třicet zkušených „burgermakerů“ a před nimi bude výzva v podobě několik tun hovězího masa.

Během celého festivalu budou návštěvníci hlasovat v soutěži o nejoblíbenějšího burgermakera, jednotliví kuchaři se utkají o titul „Nejoblíbenější burger festivalu“ a výherce bude vyhlášen v neděli odpoledne.

Tři hlasující návštěvníci můžou vyhrát vouchery na burgery v hodnotě 500, 1000 anebo 1500 korun. Výsledky budou zveřejněny na FB Burger Street Festivalu v pondělí.

Do Olomouce přijede burgerový mág, šéfkuchař Vojta Fňukal, který v Brně působí jako lektor v gastronomickém studiu a ukáže všem jak burger povznést na vysoký gastronomický zážitek. Jeho vstupy budou probíhat v pátek a v sobotu odpoledne.

V neděli bude mít hlavní roli herečka, vášnivá kuchařka a food blogerka Markéta Hrubešová, která vyrobí speciální olomoucký burger. Markéta tu s námi bude v neděli od 11.00 hodin a v pravidelných vstupech představí svoji kuchařskou show.

V pátek a v sobotu od 20 do 23 hodin bude přítomen DJ, který dodá gastro festivalu tu správnou party atmosféru.

U vybraných burgermakerů budou k dostání vegetariánské burgery a taky bezlepková verze housek. Silnou burgerovou sestavu doplní další dobroty - ze sladkostí třeba rolovaná zmrzlina nebo corn dog.

Soutěže:

  • pro velké jedlíky v pojídání hamburgerů
  • ve vrhání hamburgerové bulky
  • testování chutí na slepo
  • rychlostní soutěž v pití půllitrů piva
  • soutěž o nejrychlejšího polykače koblihů
  • a další...

Burgery v nabídce:

  • v pátek 10.00 - 21.00 hodin
  • v sobotu 10.00 - 21.00 hodin
  • v neděli 10.00 - 20.00 hodin

Kolotoče jsou na Svatováclavské pouti v provozu ve všední dny od 15 do 22 hodin, v  sobotu a neděli od 10 do 23 hodin. Dodáme, z vlastní zkušenosti, že i sama pouť bez víkendového festivalu je velmi milý zážitek, který připomíná staré časy. Atmosféra mezi kolotočy a dalšími atrakcemi je prostě jedinečná, lidí tu není moc, takže i hygienici by byli spokojení. Přijďte si to vyzkoušet.    

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 20mg tablet <a href="https://lipiws.top/">buy cheap lipitor</a> buy lipitor 20mg sale