A příběh začíná! Komiksová kavárna je prostě parádní, přijďte se podívat

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 1.10.2020

A příběh začíná, neboli And The Story Begins. Je čtvrtek 1. října a o půl osmé ráno se v Muzeu moderního umění po dvou letech opět otevřely dveře kavárny. Za nimi už ovšem vstupujete do jiného světa. Ne, tohle není běžná kavárna. Tohle je něco úplně nového.

Kavárna, která nese název And The Story Begins, nabízí svým návštěvníkům nový příběh o spojení umění, kávy, vína a dalších produktů z Long Story Short Eatery & Bakery. To celé se totiž odehrává v prostorách, vytvořených architektem Luďkem Skácelem a výtvarníkem Tomášem Junkerem alias Pauserem. O interiéru a výzdobě kavárny jsme psali zde. Přijďte se tedy podívat a při tom i ochutnat něco z nabídky. Návštěvníci Muzea umění mají navíc po předložení vstupenky po celý říjen desetiprocentní slevu z konečné ceny. 

Druhou říjnovou novinkou Muzea umění Olomouce je otevření stálých expozic zdarma. "Do vize otevřené moderní instituce patří zpřístupnění muzejní sbírky co nejširšímu publiku, a proto bude od 1. října vtup do našich stálých expozic zdarma," vzkazuje návštěvníkům ředitel Muzea umění Ondřej Zatloukal.   

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 10mg usa <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 40mg online</a> atorvastatin 80mg usa