Pivo, preclíky, klobásky a taky koncerty a kolotoče. Pouť pokračuje OctoberFestem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 3.10.2020

Poslední víkend čtyřtýdenního maratonu s názvem Svatováclavská pouť na Šantovce je tady. Dnes až do 22 hodin můžete zkoušet různá piva a k tomu i odpovídající dobroty v rámci OctoberFestu Šantovka.

V nabídce beerfestu je například bavorský tuplák, preclík a vinná klobása, na čepu jsou piva z Plzeňského prazdroje a z regionálních minipivovarů Kosíř, Buchťák, Sternbeer, Hasič, Ničitel a také z Velkorakovského pivovaru nebo pivovaru Radouš. Krom toho jsou v areálu FunParku parádní kolotoče, autíča a další klasické pouťové atrakce.  

Jedná se o jednu z posledních šancí užít si zase zpěv, hudbu a otevřenou zábavu, protože už po víkendu začíná další éra omezení a zákazů. V sobotu bude otevřeno nejméně do 22 hodin.   

Hudební program na sobotu 3.10.
15:00 Olympic revival
17:00 Blues Power
19:00 Lucie revival
21:00 Michal David revival 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

lipitor 40mg uk <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg pill</a> atorvastatin 20mg without prescription