Nejstarší obyvatel SeniorCentra: Nádherný zážitek, připomnělo mi to mši na Velehradě

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 11.10.2020

I přes druhou vlnu koronaviru mohli klienti SeniorCentra na Nových Sadech v Olomouci zažít výjimečnou bohoslužbu pod vedením Otce Antonína Štefka, která je povzbudila v současné nelehké situaci. Mše svatá proběhla v olomouckém domově pro seniory SeneCura přímo venku na terase.

„Společně s klienty jsme pro tuto událost připravili improvizovaný oltář, který jsme vyzdobili lucernou a květinami. Otec Antonín se klientům našeho domova představil a my jej srdečně přivítali. Mše svatá byla skvělou příležitostí více se poznat. K dobré atmosféře přispělo i příjemné počasí, takže jsme po bohoslužbě ještě chvíli společně pobyli v prostorách zahrady a povídali si,“ uvedla Lenka Bazgerová, vedoucí aktivizační pracovnice SeniorCentra Olomouc.

Jednoho z nejstarších klientů olomouckého SeniorCentra, Mojmíra Látala, který v domově žije se svou manželkou a který mše pravidelně navštěvuje již od dětství, bohoslužba na terase nadchla: „Byl to nádherný zážitek, připomnělo mi to mši na Velehradě, která se konala také venku. Děkujeme za tu možnost, moc se nám to s manželkou líbilo.“

Mše proběhla ještě před preventivním uzavřením domova návštěvám, ale vzhledem k velkému ohlasu ze strany klientů, se bude bohoslužba ve venkovních prostorách SeniorCentra určitě opakovat, hned jak budou návštěvy opět obnoveny. „Bylo to nádherné setkání a zahrada nám všem poskytla skvělé místo k rozjímání a ke společným modlitbám,“ dodala k nevšednímu duchovnímu zážitku Lenka Bazgerová.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

generic lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg ca</a> order lipitor 20mg