Nádherný vánoční kalendář s olomouckým motivem pomůže dětem s vadami zraku

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 4.11.2020

Poněkud ve stínu pandemie a veřejně proklamovaného názoru některých lidí, že nejslabší články by měly jít první, se neziskovky se sociálním charakterem nepřestávají snažit. Například Společnost pro ranou péči navazuje na úspěšný loňský ročník prodeje čokoládového kalendáře, který této organizaci pomáhá dofinancovat služby pro rodiny s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením.

Koupí kalendáře z české čokolády pomůžete Společnosti pro ranou péči získat prostředky na profesionální podporu rodin s dětmi s těžkým zrakovým nebo kombinovaným postižením. Díky vaší pomoci v tom nebudou sami.
"Loni jsme prodejem více než 1000 kalendářů získali přes 100 tisíc korun. Vyřešte letos nákup adventního kalendáře jinak a pomozte nám čísla nejméně zdvojnásobit," vzkazuje Lenka Hovorková z olomoucké pobočky této zkušené neziskové organizace.

Společnost spolupracuje s nejlepšími odborníky na dané vady. Disponuje špičkovými zrakovými laboratořemi, díky kterým lze zjistit, jak s konkrétním dítětem nejlépe pracovat. Děti se zrakovým postižením nevidí běžné hračky. Díky speciálním pomůckám, které pro ně společnost upravuje, si tak často poprvé hrají.

Koupě takového kalenáře je rozhodně dobrým a prospěšným skutkem. Více na http://www.cokoladovykalendar.cz/

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

purchase lipitor generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg sale</a> cheap lipitor 20mg