Soutěžíme o vstupenku na fotbal! Poznáte hvězdného útočníka?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 16.6.2015

Zájem o fotbalový šampionát je v Olomouci mimořádný. Před tím, jak se v každé vlně přeprodeje po vstupenkách na oplomoucká utkání jen zaprášilo, smekali obdivně i členové organizačního výboru šampionátu. A vy teď máte šanci získat zdarma vstupenku na úvodní duel mezi Itálií a Švédskem, který se hraje ve čtvrtek od 18 hodin. Stačí soutěžit a mít štěstí.

Přímo v Olomouci bude po dobu základní části šampionátu ubytován anglický tým, jež vede trenér Gareth Southgate. V týmu, který už před šampionátem mnozí odborníci řadí k největším favoritům, je řada talentovaných a již dnes uznávaných hráčů. Asi největší hvězdou mezi nimi je útočník, který v premier Leaugue střílí góly za Tottenham Hotspur. Vidíte jej i na titulním obrázku tohoto článku. Znáte jeho jméno? Napovíme, že v klubu nosí dres s číslem 18. 

Odpovědi posílejte DO STŘEDY 17. 6. 2015  do 20.00 na mailovou adresu olomoucky.rej@seznam.cz

Titulní foto: premierleague.com

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)