Půlmaraton nabízí další program - závody Gigathlon a veletrh Moravia Sport Expo

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 16.6.2015

Nejen půlmaraton se bude nyní v Olomouci odehrávat. V rámci bohatého doprovodného programu běžeckého seriálu RunCzech se mohou sportovně ladění Olomoučané v pátek 19. června zúčastnit dalšího se seriálu závodů Modrá Pyramida Gigathlon Tour 2015. Vedle toho se bude dva dny na výstaviošti konat veletrh aktivního a zdravého životního stylu Moravia Sport Expo

Ve Smetanových sadech se bude závodit ve dvou disciplínách, inline a běh. Dospělí si mohou vybrat z kategorií single nebo dvojice, děti budou závodit v obou sportech v různých věkových kategoriích. Závody lze absolvovat buď pouze v disiplíně inline brusle nebo kombinací disciplín inline brusle a běh.

Vyzkoušejte si toto zajímavé složení disciplín a zažijte závody Modrá Pyramida Gigathlon Tour 2015. Závod odstartuje v 17:00 dětskými závody pro nejmenší a postupně budou následovat další kategorie s vrcholem dne, závodem pro dospělé, který odstartuje v 18:30 hodin.

Na vítěze jednotlivých kategorií a také na všechny účastníky dětských závodů čekají pěkné ceny i upomínkové medaile.

Závod je součástí veletrhu Moravia Sport Expo. Ten se koná na výstavišti Flora v pátek a v sobotu, vstupné je zdarma a návštěvníci zde uvidí kromě jiného i velké množství zajímavých a inspirujících prezentací, autogramiídy známých atletů, představení světových maratonských běhů či nabídky předních výrpobců sportovního zboží. Více o veletrhu najdete zde: http://www.runczech.com/cs/akce/mattoni-1-2maraton-olomouc-2014/1-2marat...

 

Časový harmonogram závodů Gigathlon

17:00 dětský závod 4 - 6 let (400m inline brusle a 100m běh)

17:15 dětský závod 7-10 let (1250m inline brusle a 400m běh)

17:30 dětský závod 11-15 let (2,5km inline brusle a 0,8km běh)

18:00 vyhlášení výsledků dětských kategorií

18:30 závod dospělí (6,5km inline brusle a 3km běh)

19:30 vyhlášení výsledků dospělých kategorií

Zapujčení inline bruslí, helmy a chráničů bude možné zdarma přímo u partnera akce LENE - škola kolečkového bruslení (www.inline-olomouc.cz) osobně či mailem na brusleni@lene.cz nejpozději do 18. 6.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)