Sigmu čeká slovenský mistr z Trenčína, fanoušky výměna permanentek

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 8.7.2015

Přípravná část na novou ligovou sezonu Sigmy je v plném proudu. Po pokusech s polským, ruským, rakouským a slovenským soupeřem je tady utkání s mistrem sousedního Slovenska, týmem FK AS Trenčín. V Nemšové se Hanáci postaví šampionovi z Trenčína dnes od 17 hodin. Vzhledem k okolnostem se dá počítat s tím, že Trenčín připravenost kádru Sigmy prověří opravdu důkladně. 

Pro domácí Trenčín je utkání generálkou před vstupem do předkola Ligy mistrů. SK Sigma má zatím ještě do začátku ligové sezony více času, podle klubového webu už ale trenér Leoš Kalvoda dolaďuje složení základní sestavy na novou sezonu. „Už chceme vycházet ze sestavy, která už se pomalu začíná rýsovat. Budeme vycházet z té z minulého ročníku, uvidíme, kteří hráči si o místo řeknou, jak do ní zapadnou ti noví,“ řekl Kalvoda. „Základní sestava pro dnešní zápas odehraje většinu času, pokud to půjde, tak bych chtěl, aby odehráli alespoň sedmdesát minut, pak se to prostřídá. Pak hrajeme v pátek, tam se to prostřídá více,“ podotkl Kalvoda.

Sigma hrála v Trenčíně přípravné utkání v zimě, to skončilo 2:2. „Pro Trenčín je to generálka na předkolo Ligy mistrů, takže jistě nastoupí v nejsilnější sestavě. A hráčům už jsem připomínal, jak nebezpeční byli, když jsme tam hráli v zimě. Budeme hrát se slovenským mistrem, je to jistě kvalitní soupeř,“ řekl Kalvoda. Tým SK Sigma Olomouc je s výjimkou stopera Davida Bystroně, který doléčuje zranění z utkání proti Dunajské Stredě, kompletní. V týmu je i nejčerstvější posila, Pavel Moulis z Jablonce. 

Fanoušci SK Sigma Olomouc mají možnost koupit si na novou sezonu permanentku a výrazně při tom ušetřit. Nejprve jsou na řadě výměny permanentek, od 16. července i prodej nových. Lístky na Synot ligu budou stát 120 korun na nekryté sezení a 160 korun na kryté sezení, permanentky budou v prodeji za 1300 (nekrytá místa) a 1750 korun (krytá místa), fanoušek tak může ušetřit 500, reposektive 650 korun. Držitelé permanentek z minulé sezony mají slevu 250 (krytá) a 200 (nekrytá) korun. Sleva pro ZTP činí 50 procent. Na druhou ligu, do níž se probojval B tým Sigmy, bude jednotné vstupné 50 korun, permanentka bude v prodeji za 500 korun. Tým SK Sigma B bude hrávat domácí zápasy na Andrově stadionu, případně na stadionu v Řepčíně. Jak uvedl klub na svém webu, vstupenky na ligu budou v Olomouci patřit k nejlevnějším na Moravě. Sigma přitom teď má jeden z nejlepších stadionů v republice, což znamená i vyšší komfort pro návštěvníky utkání. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)