Sigma si zahraje proti hvězdnému Laziu Řím

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 21.7.2015

Den po úvodním utkání v Teplicích čeká Sigmu Olomouc fotbalový bonbónek. K dodatečnému přípravnému utkání se Sigma postaví věhlasnému italskému Laziu Řím, v němž hraje například německý útočník Miroslav Klose. Zápas proti třetímu týmu italské Serie A se bude hrát Rakousku. Zápas se domlouval delší dobu, teprve nyní byl oboustranně potvrzen. 

V dresu Lazia by se měli objevit například i mistr světa Miroslav Klose, Antonio Candreva, Lucas Biglia, Stefan de Vrij nebo Felipe Anderson. Hanáci k utkání za známým italským týmem vyrazí v neděli 26. července odpoledne do rakouského Laa an der Thaya, lázeňského města nedaleko hranic, začínat se bude od 18.30.

Vstupenky stojí 12 Euro, zlevněný lístekpro studenty a ZTP 8 Euro, pro děti je cena 6 Euro, děti do šesti let mají vstup zdarma.
 

Autor: 
(rb)