Včera noční běh, dnes noční jízda. Olomouc čeká dnes večer Night Ride!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 18.10.2015

Po sobotním úspěšném nočním běhu Night Run dnes zažije Olomouc další svéráznou večerní akci s názvem Night Ride. Do ulic po setmění pro změnu vyrazí lidé na koloběžkách. A bude to velkolepé. 

"Zažijte světelnou jízdu na koloběžkách večerním parkem a podpořte dobrou věc! Připravili jsme pro Vás unikátní zážitek. Projedeme olomoucké parky na koloběžkách jako světlušky. Budeme mít blikačky, svítící ventilky, čelovky a další světelné a reflexní prvky. Koloběžky si můžete vzít vlastní nebo vám je rádi zapůjčíme," vzkazují zájemcům pořadatelé tze spolku Ride On.
Svítící a reflexní doplňky si můžete zakoupit na začátku akce. Výtěžek z půjčovného a prodeje půjde na konto sbírky Světlo naděje, konkrétně pomůže těm, kterým osud příliš nepřeje - nemocné holčičce, kterou politici obrali o stavební spoření, a dětem z Klokánku, kterým stát nedal dotace. "Nakopněte a rozsviťte s námi Světlo naděje!" dodává Ride On. 

Začátek jízdy je v 18,30. Start i cíl trasy jsou před BEST Sportcentrem (Dolní Hejčínská 36), trasa má nenáročných 9 kilometrů a zvládnou ji i ti, kteří ještě s koloběžkou nepřišli do styku...

Jet můžete s vlastní koloběžkou nebo se zapůjčenou. Pozor, pořadatelé mají k zapůljčení jen omezený počet koloběžek, je proto třeba se předem zarezervovat, a to na telefonu 604 760 476 nebo mailu info@rideon.cz

Půjčovné koloběžky a startovné: 

Dospělí ... 200,- 

Studenti a děti od 12 let (neplnoletí v doprovodu rodičů) ... 100,- 

S vlastní koloběžkou ... 50,-

Ilustrační foto: yedoo.eu

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)